Vand-kemi

Varmt vand indeholder mange former for bakterier. God vedligeholdelse og rigtig tilsætning af kemikalier vil sikre, at De får sikkert og godt badevand.

Alle Dimension One Spas er fra fabrikken installeret med UltraPure Water Management System eller CrystalZone Water Management System (afhængigt af modellen). Alle spa er ligeledes fra fabrikken installeret med  to-trins ozon teknologi, som renser vandet og som samtidigt bevirker, at De skal bruge en mindre mængde kemikalier. 

Desuden kan der installeres et Vision filter i alle modeller. Dette er et kraftig rensemiddel som også gør, at De reducerer forbruget af kemikalier yderligere. Det fjerner op imod 96% af bakterierne i vandet og er aktivt i 6 måneder, hvorefter det skal skiftes. Vision filtret fjerner ikke behovet for tilsætning af kemikalier, men mindsker mængden betydeligt. Vision filtret har ingen indvirkning på vandets PH-værdi, og filtret gør vandet mere blødt.

Installation: Et fast plant underlag, såsom fliser, træterrasse eller lign., samt at der er ført 220 volt med jordforbindelse og 16 amp. frem til spaét.

Fyldning af spaét sker ved brug af f.eks. en haveslange. Der bruges frisk, koldt vand.

Skift af vand sker ca. hver 3 måned, afhængig af brug. 

Vandaftapning af spaét sker ved at åbne en hane, som er monteret nederst på spaét udvendige sokkel. Der kan sættes en slange på, så vandet kan føres til afløb.