Teknik.

 

På denne side, finder du informationer om hvordan dit nye spa, er opbygget.

 

De fleste spa-modeller fremstilles i 4 forskellige farver. UltraLife White er den mest solgte, derefter følger Quarite Plus Spring.

I alle spa-modeller er der indbygget lys. Det er et svagt orienteringslys, som har to lysstyrker.

Betjeningspanelet. Avanceret mikrochips teknologi er blevet brugt til fremstilling af betjeningspanelet. Nemt at betjene med let berøring, og let at forstå. Temperatur indstilling, jets funktion og lys er alle på betjeningspanelet. Det betyder, at De ikke skal ud af spaét for at få den fulde nydelse af spaét.
Dimension One Spas er de eneste på markedet som har det patenteret system NeckFlex Jet Pillow.

En justerbar nakkepude som kan indstilles efter de forskellige familiemedlemmers kropshøjde. Så hver enkel person kan få Deres helt personlige nakkemassage.

E-Z Lifter.

Det skal være ment at bruge !!!

Med en´ hånd er det muligt at fjerne den beskyttende top- madras til side. Pga. E-Z Lifteren bliver topmadrassen "hængende i luften" så De undgår at den bliver snavset.

Kabinettet er lavet i Redwood-træ, som er yders velegnet til udendørs brug. Til alle spa-modeller fås en trappe i Redwood-træ, som gør det lettere at komme op i spaét.  

Isolering.

100% skumisoleret med polyurethane, hvilket giver laveste mulige energiforbrug. 

Da Dimension One Spas er udviklet til udendørs brug hele året (vinter er den bedste tid), er det vigtigt at spaet er 100% isoleret. 

Placering af el-styring, pumper etc. i et Dimension One Spa, er samlet i et lukket rum i den ene siden. Det ses tydeligt, at det er nemt at komme til alle komponenterne, ved at fjerne dæk-pladen.
Special designet HydroMax pumpe giver Dem den ultimative oplevelse af massage.

Op til 150 gallons pr. minut leverer et maxium af styrke og et minimum af støj.